duminică, 21 aprilie 2013

De unde cumpar carti online?
Tot mai multe persoane cumpara online, beneficiind de avantajul de a-si alege produsele din confortul propriului fotoliu. Unul dintre segmentele aflate in crestere continua este cel al cartilor, acest fapt atrage o mare concurenta pe acest segment, mai multe librarii online, preturi reduse si multe promotii speciale pentru clienti.
Fiind in cautarea unor carti pe care doream sa le ofer cadou, am analizat destul de mult ofertele celor mai importante librarii online din tara noastra, asa ca va ofer mai jos cateva sfaturi si link-uri utile.

Elefant este o alta librarie online cu o oferta ce cuprinde carti, ebook-uri, filme, muzica si ebook readere. Pe site exista o pagina dedicata unde puteti vedea reducerile >> reduceri Elefant

Elefant.ro - Premium

Libris este una dintre cele mai mari librarii online, aici puteti gasi o sectiune speciala dedicata promotiilor. Reduceri saptamanale la cartile editurilor Corint, Leda, Trei, RAO, All si altele.

Libris.ro

Pentru pasionatii de carte veche exista ColtulColectionarului, cel mai mare anticariat online cu un stoc de peste 60000 de carti, rabdare sa aveti pentru ca aveti ce cumpara de pe acest site.

ColtulColectionarului.ro

BookCity este o librarie online despre am auzit recent. Gasim reduceri la Editurile lunii, Autorii lunii, Carti noi, Cele mai cautate carti, plus reduceri de sezon.

BookCity.ro

Pentru fanii genurilor SF si Fantasy, Nemira ofera o colectie impresionanta de carti precum: Seria Cantec de gheata si foc, Trilogia Jocurile Foamei, Seria Dune, Almanahul Anticipatia si multe altele.
Daca doriti sa oferiti cadou o carte si nu sunteti destul de inspirat sau nu cunoasteti preferintele persoanei respective, aveti posibilitatea de a cumpara un voucher cadou.

Dupa cum vedeti avem destul de multe variante, putem compara preturile foarte usor, totul este sa avem placerea de a citi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu